Nevjerovatno: Mačka sa mačetom ušetala u bolnicu tražeći pomoć ljekara! (FOTO)

Nedavno su fotografije iz jedne instanbulske bolnice izazvale oduševljenje svih onih koji su imali priliku da ih vide na društvenim mrežama.

Na njima se vidi majka mačka koja u zubima nosi svog potomka, ulazi u bolnicu i traži pomoć ljekara!

Iako krajnje iznenađeni, svi prisutni medicinski radnici su joj odmah pritekli u pomoć. Primili su je “preko reda” i obavili pregled mačeta kako bi utvrdili mogu li mu pomoći. Za vrijeme opsežnog pregleda, zabrinutoj majci mački su dali hranu i vodu kako bi prekratila vrijeme. Međutim, ona je više bila zainteresovana za stanje mačeta pa je sve vrijeme nervozno šetkala ispred vrata ordinacije.

Kada su obavili pregled, ljekari su vratili mače zabrinutoj mami. Srećom, nisu primijetili ništa što bi zahtjevalo detaljnije pretrage ili potrebu za ozbiljnijim tretmanom. Po njihovom mišljenju mače je bilo sasvim dobro.

Ipak, odmah su organizovali transport mame i bebe do najbliže veterinarske ambulante kako bi pravi stručnjaci obavili pregled. Sa nestrpljenjem su očekivali informacije o stanju mačeta. Svi su se opustili kada su im “kolege” javile da su i majka i mače sasvim dobro.

Turci su poznati kao veliki ljubitelji životinja, posebno mačaka. Ovakva reakcija ljekara i tehničara zato i nije iznenađujuća. Ipak, mora se priznati da zaslužuje svaku pohvalu i divljenje. Jedan od korisnika društvenih mreža je u svom komentaru podijelio i svoje iskustvo iz drugog turskog grada kada je mačka došla u bolnicu i tražila pomoć ljekara. Poslije ukazane pomoći ljekar ju je udomio i ona je sada sretni kućni ljubimac.

Na kraju, nije utvrđeno šta je navelo ovu uličnu mačku da nađe načina da uđe u bolnicu i potraži pomoć za svoju bebu.

Izvor: petface.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti