Nevjerovatna priča: PAS LUTALICA SAM UŠAO KOD VETERINARA, PODIGAO ŠAPU I POKAZAO GDJE BOLI (VIDEO)

Nevjerovatna priča o psu iz Brazila postala je viralna za tren a u nevjerici je gledaju milioni širom svijeta jer je sve zabilježila nadzorna kamera veterinarske ambulante.

Ni zaposleni nisu mogli da vjeruju kada je pravo sa ulice u ambulantu ušetao mršavi pas lutalica u teškom zdravstvenom stanju.

Doktorica Daise Fereira i dalje ne može da vjeruje …

– Završavala sam pregled jednog psa kad sam na vratima ugledala ovećeg psa koji je šepao – priča ona ne krijući uzbuđenje i čuđenje i nastavlja: – Ušao je i podigao povrijeđenu šapu kao da bi da nas pozdravi ali nam je tako u stvari pokazivao gdje ga boli …

Veterinari su ostali u čudu – kako je znao gdje da dođe i od koga da potraži pomoć. Kad su ga pregledali, ustanovili su da ima lakšu povredu šape ali su otkrili mnogo ozbiljniji problem – tumor koji mu je potpuno bio prekriven buhama. Okupali su ga, zbrinuli i počeli da liječe a priča o ovom nevjerovatom stvorenju obišla je planetu za tili čas i ponude za njegovo udomljavanje počele su da pljušte. 

– Najdivnije od svega jeste to što je došao sam. Njegova inteligencija je predivna. Sigurna sam da će ga udomiti dobri ljudi – priča doktorica.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti