Napravila je dar-mar na svadbi: Seksala se i urinirala po stablu

Katherine je inače finalistkinja ovogodišnjeg takmičenja za Maxim Cover Girl, a policija je rekla da je incident riješen na diskretan način te da niko od gostiju, kao ni mladenci, nisu bili uznemireni zbog događaja

kath1

Katherine Leigh Mehta (26) bila je fotografkinja na vjenčanju u Teksasu. U jednom trenutku je izgubila kontrolu nad sobom i počela maltretirati goste. Najprije se u jednoj sobi seksala s jednim gostom pa je urinirala po stablu te je prijetila policajcima.

– Vi ćete svi biti mrtvi do Božića, i vaše će kćeri biti mrtve. Moj tata će doznati za ovo i bit ćete M.R.T.V.I. Mrtvi! – rekla je policajcima koji su došli na intervenciju. Uhapsili su je i kasnije pustili uz kauciju od 10.738 dolara.

kath2

Njena sestra tvrdi da je neko Katherine nešto ubacio u piće. Katherine je inače finalistkinja ovogodišnjeg takmičenja za Maxim Cover Girl, a policija je rekla da je incident riješen na diskretan način te da niko od gostiju, kao ni mladenci, nisu bili uznemireni zbog događaja. Policija je rekla i da su kod Katherine našli bočicu Xanaxa.

Recept za lijek bio je na njezino ime pa vjeruju da je Katherine Xanax pomiješala s alkoholom što je rezultovalo ovakvim ponašanjem.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti