NAPADAČI S FANTOMKAMA IZREŠETALI AUTOMOBIL MAJE BEROVIĆ U MOSTARU: Pucali s motora u kombi sa muzičarima!

Bend pjevačice Maje Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružjem!

bullets

Naime, nakon koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenog oružja sa prigušivačema ispalile su nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda, a o ovom incidentu se još policija nije oglasila mada je, kako tvrde, obavještena o svemu,

U tom trenutku Maja Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova bend nije povrijeđen, a svi su bili u šoku zbog čitave situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta. Na lice mjesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđaj. Ovim povodom za medije, Maja je prokomentarisala čitav slučaj:

– Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog – izjavila je ovim povodom Maja.

Sa druge strane, zvanični policijski organi nisu odgovorili na pozive i dali saopštenje povodom ovog incidenta.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti