“Nakaze, uvrijedili ste svako dijete u Srbiji!” – Igor Jurić nakon sramotnih izjava Bore i Ere pjevačima uputio javnu poruku

Nakon skandaloznog snimka na kojem srbijanski pjevač Era Ojdanić onaniše, a koji je poslao djevojčici od 17 godina, njegov prijatelj i kolega Bora Drljača oglasio se šokantnom izjavom.

kret1

Kako je za “Telegraf” rekao, danas ništa nije čudno, jer se, po njegovim riječima, u današnje vrijeme sve može dobiti za 50 eura, pa čak i od djece koja imaju 13 ili 14 godina!

Ovim povodom, šokiran Borinom izjavom, oglasio se Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić (15) koja je stradala u noći između 25. i 26. jula 2014. godine.

“Svakog normalnog čovjeka, roditelja, posebno roditelje ženske djece i, najvažnije, svako dijete u ovoj zemlji, su ove dvije nakaze uvrijedile. Ljudi se u Srbiji privode zbog raznoraznih komentara na društvenim mrežama, a za ovu bagru će najveća kazna biti gostovanje na nacionalnim medijima. Stoko retardirana”, napisao je Igor Jurić.

Podsjetimo, Bora je za “Telegraf” povodom Erinog snimka rekao slijedeće:

“Nisam gledao snimak i nemam pojma šta je Era radio. U ovom ludom vremenu, sve što je najgore ispada najbolje, svaki dan gledamo po*no u raznim stvarima, pozama, gledamo na televiziji kako se se*saju u rijaliti programima, tako da je Era to prihvatio i to je interesantno, štampa pravi od nečega što je totalno negativno, napravi čovjeka zvijezdom, Era je tako živio, i on je shvatio da je to tako, i vidio je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša. On voli da se pojavi u novinama, na televiziji, to je njegov život. Svako ima svoje, i svako sebi kreira šta će da radi i kako će da se ponaša”, rekao je Bora.

Na pitanje kako gleda na to što je Era eksplicitni snimak slao maloljetnici od 17 godina, Bora se nije mnogo potresao.

“Kakvih 17, 18 godina, pa vidiš da se se*saju od 13 godina, 14… Pa vidiš šta se dešava, to je sve izmaklo kontroli, nema nikakve veze. Sad radiš šta hoćeš, platiš 50 eura i radi šta hoćeš”, rekao je srbijanski pjevač.

Izvor: haber.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti