Na dan vjenčanja obukla je vjenčanicu i otišla na grob svog vjerenika: On odavno nije živ, a njihova priča tjera na suze!

Jessica i njen vjerenik Kendall trebalo je da se vjenčaju 29. septembra, ali je njega 10 mjeseci ranije ubio pijani kolega. Na dan njihovog vjenčanja, ova djevojka je obukla vjenčanicu, okupila zvanice i na Kendallovom grobu odala poštovanje ljubavi svog života.

kend1

Kendall je poginuo u novembru prošle godine. Kao vatrogasac bio je na terenu, kada ga je kolima udario kolega, koji je optužen da je vozio pijan.

Jessica je odlučila da dan na koji su planirali da jedno drugom kažu “Da” ipak posveti njima dvoma. U dugoj bijeloj haljini i cvijećem u ruci otišla je, okružena prijateljima i porodicom, na grob svog vjerenika, a potom u park u kome su nesuđeni mladenci željeli da snime svadbene slike.

kend2

Umjesto sa njim pod ruku, Džesika je pozirala sa njegovim čizmama, vatrogasnom opremom i ljudima koje su oboje voljeli, a koji su bili tu da je podrže.

Autorka Mandy Knapp kaže da nikada nije radila ništa slično, ali da joj je bila čast da učini sve što može, kako bi pomogla Jessici u njenom bolu.

kend3

– Slikala sam fotografije njihove vjeridbe i rezervisali su me za vjenčanje. Nikada ih nisam izbrisala iz kalendara, a nažalost, umjesto svadbe, slikali smo nešto drugo. To je bio dan prepun osjećanja. Svi su se mnogo smijali. Svi su mnogo plakali – rekla je Mandy.

kend4

Na jednoj od slika Kendal je u photoshopu dodat kraj svoje mlade. U opisu slike piše:

– Ona je učinila da slomljeno djeluje prelijepo, a jako nepobjedivo. Hodala je sa težinom svemira na svojim ramenima i učinila da teret djeluje kao krila.

kend5

Izvor: novinebalkan.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti