MUŽU JE SLUČAJNO UPALA U SOBU: Ono što je vidjela natjeralo ju je da odmah zatraži RAZVOD – nakon 15 godina braka!

Žena je javno progovorila o trenutku kada je otkrila kako njen suprug gleda porniće po tri sata svaki dan.

ovis2

Bila je to ovisnost o kojoj ona dugo nije imala pojma. Kada je sve izašlo na vidjelo, žena se šokirala jer u 15 godina braka nikad nisu imali većih problema, a seksualni život im je bio odličan.

Onda je jednoga dana počela da primjećuje neke znakove koji su upućivali na to da nešto nije u redu između njih.

“Postao je pomalo tajanstven, zbog čega sam posumnjala da ima ljubavnicu, ali nikad nisam našla nikakve dokaze”, izjavila je žena.

Prisjetila se kako je suprugovu zavisnost otkrila sasvim nevino. Vozila je djecu na trening, ali se na pola puta sjetila kako je zaboravila da ponese štitnike, te se vratila kući po njih. Muž joj je bio kući, kao što je očekivala. Šokirala se vidjevši da sjedi u sobi koju su namijenili za gledanje filmova.

ovis3

“Vrata su bila djelimično otvorena, a ono što sam vidjela zaprepastilo me”, rekla je, objasnivši da je sadržaj uključivao žene odjevene u školske uniforme. Situacija ju je dodatno užasnula jer je njen suprug filmove gledao sjedeći na kauču potpuno go.

Žena se natjerala da, usprkos onome što je vidjela, nekako izgura dan. Muž joj je kasnije priznao da je ovisan o pornografiji i da je mora gledati tri sata dnevno. Obećao je da će potražiti pomoć, ali žena ga je još jednom uhvatila kako gleda porniće dok su se njihova djeca igrala u susjednoj sobi.

Tada joj se prelila čaša i odlučila je da ga ostavi.

“Shvatila sam da moram prekinuti ovo. Nisam ga mogla ostavljati nasamo s djecom. Šta da su ona vidjela to smeće?”, rekla je žena. Par se razveo, a ona je kazala kako njen bivši sada ima novu djevojku koja vjerovatno nema pojma o njegovoj ovisnosti.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti