Muškarca rođenog u ovom horoskopskom znaku žele sve žene, ali malo koja zna da ga zadrži

Niko kao on

blizanac

Postoji jedan od 12 horoskopskih znakova koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, a mnoge će čak i – povrijediti.

U pitanju je Blizanac.

Taj društveni, poznati i jako duhovit tip koji čak i kada je sa vama, imate osjećaj da nije prisutan, zbog čega vas neprestano tjera da ga jurite.

Blizanac ne voli da se osjeća sputano. Čak i kada je u vezi, to će jedva prihvatiti o čemu najbolje svjedoče njihove partnerke.

Nema nikakve veze sa svojim horoskopskim komšijama, osjetljivim Rakom i patrijahalnim Bikom. On je loš momak zodijaka i baš zato može da se pohvali najvećim brojem žena.

Ne mora da bude lijep, dovoljno je samo da bude Blizanac. Njegovo oružje je upravo njegov horoskopski znak, a koliko ga želimo u životu, toliko je u stanju da nas povrijedi.

Sa Blizancem ćete se uvijek lijepo provesti, ali to je sve što od njega i treba očekivati. Čim poželite nešto više, vjerovatno će vas dovesti do ludila.

Nikada nije znao šta želi, a nikada to neće ni saznati. Jedino u šta je siguran jeste da želi da vas zasmijava, odličan je u seksu, ali voli da nestaje i ne voli dugo da se zadržava na istom mjestu.

Ako zavolite jednog Blizanca, morate imati mnogo razumijevanja. Pustite ga da bude slobodan i da uvijek ispoljava svoju prirodu – jedino tako će ostati vaš.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti