“MOŽEŠ DA IMAŠ KOJU HOĆEŠ, A SA NJOM SI!” Muškarca osuđuju jer je u vezi sa DEBELOM ŽENOM, a on im je svima ZAPUŠIO USTA!

Novi reality show “Hot & Heavy” prikazuje živote debelih žena koje se suočavaju sa osudama javnosti zbog debljine, ali i zbog brakova sa muškarcima “normalne” težine.

fatwoman

Reality, koji se u Americi premijerno prikazuje, prati tri para – Joy i Chrisa, Kristin i Rustyja i Adrianu i Richarda.

“Adriana je najzgodnija žena koju sam u životu vidio”, rekao je u najavnoj špici njen suprug Richard, koji kaže i da su njih dvoje “samo drugačije veličine” i kako ne vidi u čemu je tu za neke problem.

I premda on jasno daje do znanja da je sretan što mu supruga ima više od 200 kilograma, ona sama priznaje da se nije uvijek dobro osjećala zbog svog izgleda.

“Uvijek sam mislila kako ni ne zaslužujem ljubav zbog svoje debljine”, rekla je, a sigurno joj ne pomaže to što su njih dvoje kao par često izloženi i javnim osudama poznatih i nepoznatih ljudi.

“Ja nisam nasilna osoba ali ako moram, rado ću uraditi sve da je zaštitim”, kaže Richard.

Chris i Joy nisu u braku ali su u vezi već tri godine, no njegova porodica i prijatelji njegov izbor nikako ne odobravaju, što je samo potvrdilo najveće strahove partnerke koja kaže:

“Mama mi je odavno rekla da ću teško pronaći ljubav ako budem jako debela”, kaže Joy napominjući i da iz nekog razloga upravo “konvencionalno privlačne žene” njena veza sa Chrisom najviše vrijeđa.

“Ja volim svaki centimetar nje. A puno je centimetara za mene ljubav”, kaže Chris uz smijeh. A premda je odlučan u tome da svoju izabranicu podrži, čini se da mu nije lako suočavati se sa zlokobnim komentarima svih koji sumnjaju u njihovu sreću.

Njega naime u jednom trenutku brat pita “je li njihova veza seksualna” i pokušava ga nagovoriti da sebi nađe “privlačniju” partnerku.

“Mogao bi da bude sa kim želi a on je sa njom”, kaže Chrisov brat koji, kako se vidi u emisiji, nije jedini koji tako misli.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti