Mlada je napravila takav haos prije vjenčanja da ju je muž ostavio, a kuma ne želi da čuje za nju

Ako bismo mogli na skali od 1 do 10 da ocijenimo postupak mlade čija je priča postala viralna na društvenim mrežama, dobila bi jedinicu bez mogućnosti za popravni.

bride2

U Facebook grupi koja objavljuje sramotne događaje sa vjenčanja objavljena je priča djevojke iz Južne Afrike kojoj mladoženja, a ni gosti neće oprostiti još duži vremenski period. Možda i nikad.

Zašto? Zato što su svi krivi, samo ne ona. Djevojka koja je potpisana kao Susan napisala je da je prije 14 godina upoznala svog bivšeg vjerenika i da su bili u sretnoj i stabilnoj vezi u kojoj su zajedno dobili i dijete.

Problem je nastao oko vjenčanja iz snova. Susan je bila ljuta zato što gosti nisu željeli ispoštovati njenu želju i doći na vjenčanje sa kovertom u kojoj je 1.500 dolara.

– Naglasila sam samo novac. Kako da napravim vjenčanje i da mi se isplati ako nema adekvatne podrške. Dakle, bila sam jasna – gosti 1.500 dolara, kuma 5.000 dolara. Ako ne želite da donesete taj novac, nema potrebe da dolazite. Ovo je zabava koja se pravi samo jednom u životu – napisala je Susan u objavi.

Izvor: blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti