Mještani prikupili novac i dronom snimili genijalan video koji promoviše njihov kraj (VIDEO)

Znate li da su Medići na omiškoj rivijeri pravo mjesto za porodični odmor? Ne? U to će vas uvjeriti tamošnji mještani koji su prikupili novac i u saradnji s dvojicom preduzetnika osmisli koncept zaista genijalnog video uratka koji promoviše njihovo mjesto.

Mještani Medića, malog dalmatinskog mjesta na omiškoj rivijeri prikupili su novac i uz pomoć dvojice poduzetnika snimili promotivni video za svoje mjesto. Video koji dokazuje da malo entuzijazma i ulaganja daje velike rezultate i omogućava turistima da vide i ne toliko razvikane dijelove jadranske obale.

Tako je 15 iznajmljivača odgovorilo na entuzijastičan poziv J.M. koji je s kolegom dronom snimao taj kraj i smatrao da će i Medićima dobro doći malo promocije. Iako su neki mještani isprva bili i pomalo skeptični, udružili su snage i vlastitom voljom i ambicijom osmislili koncept kako Mediće prikazati kao atraktivnu turističku destinaciju. Krajnjim uratkom svi su bili zadovoljni. To i ne čudi budući da su Medići zaista pravo mjesto za porodični odmor.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti