MALE I VELIKE ŽENSKE TAJNE: Ovo svaka žena PREĆUTKUJE partneru na početku veze

Nijedna neće priznati ovih pet stvari!

Pretty woman having secret and holding finger on lips

Dlake i depilacije

Žene skrivaju dlake kao zmija noge, naročito kada tek uplove u vezu. Više od same depilacije kao takve, skrivaju i koja su im to tačno najproblematičnija odnosno najdlakavija područja.

Broj muškaraca s kojima su bile

Ovo je najveća ženska laž. Žena rijetko kada prizna s koliko je muškaraca bila u prošlosti. I to zbog toga što ne želi da se pravda niti da se srami. Osim toga, vode se mišljenjem – zašto praviti dramu oko toga na početku veze?!

Screen-shotovi svega što je napisao

Djevojke svojim prijateljicama često znaju da pošalju screen-shot fotke razgovora sa momkom kako bi dobile njihovo mišljenje.

S najboljom prijateljicom pričamo o svemu, pa i o muškarcima. Ali, muškarci nemaju običaj s prijateljima da dijele svoje najdublje tajne. Da, razgovaramo o svemu – što je on rekao, gdje je pogledao, šta je obukao. Razgovaramo o prvom dejtu, poljupcu, seksu …

Koliko im je potrebno da se spreme za izlazak

– “Takva sam se probudila”, “gotova sam za par minuta” i ostale gluposti koje izgovaraju partnerima kako bis sakrile koliko im zaista treba da se spreme za jedan izlazak.

Iako od pranja kose i šminkanja, do biranja autfita i lakiranja noktiju, može da prođe do dva sata, žene to nikada ne žele da priznaju.

Odlazak u toalet

Normalno je da muškarac kaže da ide u toalet, ali jeste li vi to ikada tako jasno i glasno izgovorile? Naravno da ne. Postoje i one koje čak čekaju da njega nema kod kuće.

U najranijim fazama veze gotovo svaka djevojka ima mentalnu blokadu dužeg odlaska u toalet u njegovom prisustvu, dok je isti problem muškarcima potpuno neshvatljiv.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti