Majka i kćerka su imale misterioznu bolest sve dok u novoj kući nisu pronašli TAJNU ODAJU

Nedugo nakon što su se majka i kćerka uselile u iznajmljenu kuću u američkoj državi Georgia, počele su da pate od serije misterioznih i neobjašnjivih bolesti.

secret2

Charleene Wood i njena 4-godišnja kćerka imale su razne simptome, uključujući i jako pištanje u plućima, kašalj i probleme sa sinusima.

Zapravo, postalo je toliko loše da su obje morale koristiti inhalator u očajničkom pokušaju da si olakšaju disanje ali ni to nije pomoglo.

Skoro 9 mjeseci nakon što su se preselile 2014. godine, i kada su testovi pokazali da su u sinusima imale 8 tipova različitih gljiva, Charleene je konačno riješila da u kuću dovede sanitarnu inspekciju.

Kompanija BIO ONE Atlanta je pripomogla i došla do šokantnog otkrića koje je zabilježeno i u jednoj tv emisiji.

Paul Servino, koji je nadgledao inspekciju, rekao je da u početku nije vidio ništa čudno, sve dok nije skinuo jednu neobičnu ploču koja se nalazila na zidu. Iza ploče pronašao je stepenice koje su vodile do sobe ispod kuće, a koja je bila izolovana od ostatka doma.

Soba je bila iza nekih rešetki i skoro pa potpuno pokrivena đubretom i kamenjem. Niko nije imao predstavu da se ta soba tu nalazi.

Unutra, pronašli su šokantno iznenađenje. Cijela tajna soba bila je prekrivena crnom buđi.

Stabarka je normalno bila jako uznemirena a prema izvještajima, vlasnik imovine ju je oslobodio plaćanja rente.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti