Letjelica je pala u šumu, a iz nje je izašlo čudno biće

Mještanima Velike Bune, nedaleko od Zagreba, nije svejedno što do danas nisu razjašnjene tajanstvene pojave u njihovom mjestu iz 2014. godine

Tada je u šumi Gmanje, prema tvrdnjama nekih mještana, nakratko sletio NLO. Jedan od očevidaca koji nam je pristao ispričati št se točno dogodilo je Josip Đuretić.

– S prijateljem sam sjedio na balkonu i pričali smo. Odjednom se zabljesnulo veliko svjetlo koje se spuštalo prema zemlji. Prvo smo mislili da je zvijezda padalica, ali kako se sve više bližilo zemlji, vidjeli smo da je nešto veliko. Zaključili smo da to mora biti neki meteorit. Međutim, kada je palo uz tupi udarac i nakon nekoliko minuta ponovno uzletjelo, vidjeli smo tamnu metalnu letjelicu u obliku diska – uzbuđeno govori Josip gledajući u nebo cijelo vrijeme kao da očekuje još jedan svemirski brod.

– Drugi dan ujutro s prijateljem sam krenuo prema mjestu na kojem smo pretpostavljali da je pao svemirski brod i iznenadio sam se što je tamo bilo mnogo ljudi koji su takođe vidjeli što i mi. Za razliku od mene i prijatelja, koji smo vidjeli svemirski brod, oni su mislili da je to pao meteorit i došli tražiti ostatke kako bi ih prodali jer svi znaju da je njihova vrijednost neprocjenjiva. Međutim, nakon što su ugledali krater dubine tri metra i elipsoidni oblik promjera 5 metara te izgorenu zemlju, a kako nije bilo nikakvih tragova meteorita, bili su zaprepašteni i shvatili da nas je sinoć posjetio svemirski brod – govori je Josip.

Iako su mještani zatrpali rupu koja je nastala jer je bila tačno na putu kojim prolaze šumski radnici, još uvijek je jasno vidljiv krater koji je bio nastao. Ono što je najinteresantnije, koliko je bio velik krater na zemlji, toliko su nastala i oštećenja u obliku elipse na drveću, gdje se još uvijek vide slomljene i spržene grane. Još je zanimljivije što neki mještani tvrde kako je nekoliko puta tajanstveno biće iz NLO-a preletjelo uz autobus koji je vozio zadnju liniju, naveče u 23 sata. Jedan očevidac je tvrdio da se čak i prilijepio na staklo autobusa poput Spiedermana, da je imao duge ruke i noge i udubljene oči. A što je takođe zanimljivo – na mjestu tajanstvene elipse danas nema signala za mobitel. 

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti