Lažni snimak ili stvarni NLO koji napušta našu planetu? (VIDEO)

Misteriozni snimak na nebu iznad Arizone koji navodno pokazuje kako vanzemaljska letjelica stiže ili odlazi sa Zemlje kroz ‘crvotočinu’ (hipotetička prečica kroz prostor i vrijeme), ponovo je podstakao raspravu da li smo sami u univerzumu.

Video koji prikazuje neobičan snop svjetlosti brzo je postao veoma gledan na sajtovima gdje se okupljaju poklonici teorija zavjere i prisustva vanzemaljaca na našoj planeti.

Neki od njih tvrde da je na videu prikazano kako svemirski brod na Zemlju stiže preko snopa plazme, dok mnogi misle da je u pitanju lažni snimak koji je napravljen da bi se privukla pažnja medija.

Nije poznato ko je autor videa, ali prema nekim informacijama, snimak je prvi put postavljen na jednom Facebook profilu iz Španije.

– Da, to je lažni snimak. Sličan video objavljivan je i ranije, a tada je utvrđeno da je u pitanju prevara – kaže Scott Brando, vlasnik sajta koji se bavi raskrinkavanjem NLO prevara.

Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da je video autentičan.

– Ovo je vanzemaljski brod, koji se probija kroz oblake i napušta Zemlju. Liči na meteorit, ali ne pada, već ide na gore. Arizona je poznata po čestim pojavama NLO i vanzemaljskim bazama, lijepo je što sada postoji dokaz za njihovu aktivnost u ovoj oblasti – tvrdi Scott Waring sa sajta UFO Sightings Daily.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti