Kristijan Golubović uhapšen samo nekoliko sati nakon što je pušten iz zatvora

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T. i Aleksandra Đ. za krivično djelo “falsifikovanje isprave”.

kristi

Aleksandar Kristijan Golubović (51), koji je danas iz zatvora izašao na slobodu poslije izdržane osmogodišnje kazne zbog trgovine drogom, uhapšen je u Kraljevu.

Kraljevačka policija je po nalogu Tužilaštva podnijela krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T. i Aleksandra Đ. za krivično djelo “falsifikovanje isprave”.U Ulici cara Lazara, kraljevačka policija je zaustavila automobile Mercedes, koji je vozio Kristijan Golubović i Porsche, za čijim je volanom bio Jovan T.

U ta dva automobila bilo je deset odoba, a na oba vozila tablice su bile prelijepljene naljepnicom sa obilježjem “BG-KRISTIJAN”.

Protiv Golubovića će biti podnijeta i prekršajna prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika i on je zadržan 12 sati. Pet osoba koje su bile u Golubovićevom društvu, po tzv. skraćenom postupku biće procesuirane kod sudije Prekršajnog suda u Kraljevu zbog prekšaja zabrane okupljanja više od dvije osobe, tokom vanrednog stanja.

Izvor: zgubidan.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti