KOMŠIJE IZ PAKLA! Dali su im ključ od svog stana, a zaprepastili su se kada su vidjeli snimku s kamere (VIDEO)

Imati dobre komšije zaista je važno. Međutim, kada imate komšije iz pakla, to vam može uništiti život. Osjetila je to na svojoj koži 45- godišnja Sharon Bulman.

komsija1

Kada je sa svojom porodicom, suprugom i djetetom, planirala odmor na Kipru, odlučila je dati komšiji rezervni ključ od njihovog stana da pripazi dok su oni na putu. Vjerovali su tom čovjeku koji im je bio komšija tada punih sedam godina.

Međutim, nakon povratka s puta, Sharon je počela sumnjati da im komšija ulazi u stan dok ona i suprug nisu kod kuće. Nakon što je od 49-godišnjeg komšije počela dobivati poruke: “Slatka Sharon, do kada nećeš doći kući?”, odlučila je postaviti kameru u svoj stan.

Zaprepastila se onim što je vidjela. Na snimci iz njene spavaće sobe vidjela je komšiju Gilla kako pregledava njeno donje rublje nakon što je navukao zavjese na prozorima da ga niko izvana ne vidi.

Prijavila je muškarca policiji koji je osuđen na godinu dana zatvora, dobio je zabranu prilaska Sharon, novčanu kaznu od 700 funti, od kojih 500 kao odštetu Sharon zbog pretrpljene duševne boli i 150 sati neplaćenog društveno korisnog rada. Muškarcu je naloženo i da se uključi u program za liječenje za se*sualne prijestupnike.

Sharon je izjavila da se u svom domu više ne osjeća sigurnom i da ne želi spavati u svojoj spavaćoj sobi nakon što je vidjela da je u njoj boravio njen komšija.

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti