KOLIKO CUKA VIDITE NA OVOJ SLICI? Vrlo je važno šta ćete ODGOVORITI! (FOTO)

Dobro je pogledajte i recite koliko pasa vidite

cuke1

Ova optička zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva koliko ste mentalno stari.

Dobro je pogledajte i recite koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki uspiju da ih razaznaju i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna starost je između 10 i 20 godina.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna starost je između 20 i 25 godina. Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite da gledate stvari iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima da održavate svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš mozak je star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite da komplikujete, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je mali, pa su male i šanse da se nađete u neprilici.

Ako vidite šest pasa, vaš um je star između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj ljudi mogu da se povjere. Prijatelji često od vas traže savjete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemni.

Ako vidite sedam pasa, vi ste bukvalno dijete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput djeteta.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti