Kandidatkinja za američki kongres: ‘OTELI SU ME VANZEMALJCI, EVO ŠTA SU MI SVE REKLI U SVOM SVEMIRSKOM BRODU!’

“To nema nikakve veze s onime što sam dosad napravila. Dogodilo se kad sam imala sedam godina.”

“Ne odustajem”

Tim je riječima Bettina Rodriguez Aguilera objasnila događaj po kojem je dosad bila najpoznatija u Miamiju. Gospođa Rodriguez Aguilera tvrdi kako su je u dobi od sedam godina oteli izvanzemaljci. Njih troje su je, navodno, odveli u svoj svemirski brod, a bili su plavokosi i podsjećali na poznatu skulpturu Krista Spasitelja na Šećernoj glavi u Rio de Janeiru.

Tvrdi kako su joj rekli da je “Afrika središte svjetske energije” i da je trideset tisuća lubanja koje nisu ljudske pronađeno u spilji na Malti. “Ušla sam u brod, ondje su bila neka okrugla sjedala i neko kvarcno kamenje koje je kontroliralo brod, ali ne kao u zrakoplovima”, opisala je svoj boravak. Izvanzemaljci su joj rekli da je “Bog univerzalna energija, a ne osoba. On je u svemu, Bog priča s ljudima i oni ga razumiju na različite načine, ali postoji samo jedna religija”.

Otad je, navodi, svjedočila nizu paranormalnih aktivnosti, a kad je imala 17 godina, vidjela je NLO. Telepatski je, tvrdi, bila u kontaktu s izvanzemaljcima dugo nakon što je bila oteta. Mnogi su joj govorili kako bi bilo dobro da se okani te priče, ali ona se ne da. “Kad u nešto vjerujem, od toga ne odustajem”, rekla je. Sad je cijela ta priča postala utoliko interesantnija što se Bettina Rodriguez Aguilera natječe za republikansku nominaciju za mjesto u Zastupničkom domu američkog Kongresa na izborima u studenome.

Kći je kubanskog političkog zatvorenika, a bila je zastupnica u Gradskom vijeću Dorala, predgrađa Miamija na Floridi. “Tema je moje kampanje ‘Ljudi ispred politike’. Učim ljude po cijelom svijetu demokraciji i zato imam najviše iskustva. Mogu sad otići u Washington i početi raditi kao da sam tamo cijeli život”, rekla je.

U pravu je

Osim toga, Rodriguez Aguilera u jednom je drugom razgovoru navela kako se pridružuje većini Amerikanaca “koji vjeruju da mora postojati inteligentni život među milijardama planeta i galaksija u svemiru”.

Ako je suditi prema Miami Heraldu, vodećim dnevnim novinama na Floridi, u potpunosti je u pravu. One su, naime, upravo njoj dale punu podršku na sutrašnjim izborima.

“Svjesni smo da je Rodriguez Aguilera neobična kandidatkinja jer vjeruje u izvanzemaljce. Ali, rekla je da to nije tema. I mi se s tim slažemo”, stoji u tekstu objavljenom prije tjedan dana. Urednici smatraju da ima vjerodostojne konzervativne ideje.

Izvor: jutarnji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti