Kad je imao 3 godine rekao je da će je oženiti i – ispunio obećanje!

Matt Grodsky i Laura Scheel upoznali su se u vrtiću, a Matt joj je tada pred svima rekao kako će je jednog dana oženiti. Vjenčali su se u decembru prošle godine …

said1

Jedna od mojih najranijih uspomena jest ta kako u dobi od 3 godine stojim ispred svih u vrtiću i govorim Lauri kako ću je jednog dana oženiti, prisjetio se Matt.

Matt Grodsky (22) i Laura Scheel (22) vjenčali su se prošle godine, a njihovu priču prošli je sedmice podijelila Instagram stranica The Way We Met.

– Dok smo bili djeca, Laura me učila plesati, crtati brda te kako pravilno jesti narezani sir, prisjeća se Matt.

Takođe, uvijek su se, kaže, zajedno igrali, trčali jedno za drugim po dvorištu, a kad bi u vrtiću bilo ‘vrijeme drijemanja’ oni bi uvijek ostajali budni.

– Kao dijete bio sam njome zaluđen, a i sada sam, kaže Matt te dodaje kako se tokom čitavog predškolskog razdoblja trudio impresionirati Lauru.

said2

Unatoč njihovoj povezanosti u tako ranoj dobi, par je izgubio kontakt kada su ih upisali u različite osnovne škole. Njihove porodice nastavile su održavati kontakt šaljući pisma i čestitke, no Matt i Laura se sve do završetka osnovne škole nisu vidjeli.

Kada su upisali srednju školu, obnovili su svoj odnos. Matt kaže da je njihova prava romansa počela tek tada, iako ispočetka nije bilo lako. Kada je Lauru pozvao na sastanak, ona ga je odbila.

said3

Ipak, nagovorio ju je, a nakon dvije sedmice Laura i Matt otpočeli su ljubavnu vezu. Nastavili su je tokom srednje škole i tokom studiranja.

said4

– Morali smo održavati vezu na daljinu jer smo studirali u različitim državama, kaže Matt koji je Lauru zaprosio u vrtiću u kome su se upoznali.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti