Japan se sprema za odbranu od VANZEMALJACA: U Tokiju uplašeni nakon američkih snimaka NLO-a

Izdate naredbe kako odgovoriti na prijetnje

Japanskim snagama odbrane izdate su naredbe o tome kako da odgovore na neidentifikovane leteće objekte koji ugrožavaju vazdušni prostor zemlje – iako ministar odbrane insistira da lično ne vjeruje u vanzemaljce.

Naređenja su u pisanom obliku distribuirana japanskom Ministarstvu odbrane i osoblju, izvjestila je televizija NHK. Ministar odbrane Taro Kono lično je zatražio da dokument bude sastavljen još u aprilu nakon što je Pentagon zvanično objavio tri video snimka pilota američke mornarice koji prikazuju leteće predmete koji se ponašaju bizarno.

Pripadnicima japanskog Ministarstva odbrane naloženo je da odmah obavijeste svoje pretpostavljene ukoliko primjete neidentifikovani leteći objekat koji bi mogao da predstavlja prijetnju japanskoj nacionalnoj odbrani i bezbjednosti. Takođe bi trebalo da snime objekat što je moguće sveobuhvatnije, tako da mogu naknadno da analiziraju snimke i (nadamo se) utvrde prirodu neobičnosti u vazduhu. Snimci koje je dostavila javnost takođe će biti detaljno analizirani prema novim nalozima.

Izvor: objektiv.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti