ISTOG momenta ćete ostaviti pušenje kada vidite zastrašujuće razlike između blizanaca pušača i nepušača!

Svi znaju koliko je pušenje loše po zdravlje, ali vam je vjerovatno teško da primjetite razliku na ljudima, dok ih ne uporedite sa ljudima koji ne puše. Nedavne studije su pokazale da je razlika drastična, kao na ovim primjerima blizanaca. Uvjerite se i sami.

Da li je pušač na lijevoj ili desnoj slici?

pusenje2

Obje bliznakinje su zapravo pušači, ali bliznakinja sa lijeve slike puši 17 godina duže. Možete primjetiti da pušač sa lijeve strane ima veće kese oko očiju i bore oko usana.

Možete li pogoditi?

pusenje3

Oba brata su pušači, osim što brat sa desne strane puši 14 godina duže i izgleda dosta starije.

Ko je pušač?

pusenje4

Da li ste pogodili da je na desnoj slici? Ona je pušila 16 godina i bila dosta izložena suncu, dok njena sestra sa lijeve slike izgleda 10 godina mlađe jer je nepušač i klonila se sunca koliko god je mogla.

Da li je pušač sa lijeve ili desne strane?

pusenje5

Ako ste pomislili da je sa lijeve strane, onda ste u pravu. Ona je pušila pola pakla cigareta dnevno u proteklih 14 godina, dok njena bliznakinja nije nikad pušila. Zbog toga ima kese oko očiju i izgleda drastično starije od svoje sestre sa svojih 52 godine.

Možete li da pogodite?

pusenje6

Ove dvije bliznakinje izgledaju kao da nisu sestre. Bliznakinja sa lijeve strane puši po 3 cigarete dnevno, dok je sestra sa desne strane nepušač.

Ko je pušač?

pusenje7

Ako ste pomislili da je na desnoj slici, bili biste u pravu. Ne samo da ima više bora na licu, već joj ni usne nisu punije. Da li biste pogodili da su bliznakinje?

Da li je pušač na lijevoj ili desnoj slici?

pusenje8

Da li ste pogodili da je na desnoj slici? Može se poznati po kesama oko očiju i linijama oko usana. Izgleda mnogo starije od svoje sestre.

Možete li pogoditi ko je pušač?

pusenje9

Da li ste pogodili da je na desnoj strani? Njene usne dosta otkrivaju, ali ni obrazi nisu čvrsti i postoje kese oko njenih očiju.

Koja je bliznakinja pušač?

pusenje10

Sa lijeve strane je pušač. Pušenje oštećuje elastin i kolagen u ćelijama i to je ono što uzrokuje opuštenu kožu i bore.

Možete li pogoditi?

pusenje1

Pušač sa lijeve strane izgleda mnogo starije od njene bliznakinje. Razlika je zapanjujuća.

Izvor: fokuzz.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti