Ispovijest: Ovako se osjećam jer sam u vezi s oženjenim muškarcem

Šta je ženi u glavi kad je u vezi s oženjenim muškarcem? S nekim ko je ujutro spavao sa suprugom, a popodne se seksa s njom? A on će nakon toga opet otići kući svojoj porodici …

zena5

Nina* (28, ime je promijenjeno) ima aferu s oženjenim muškarcem koji ima djecu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi. Nina zna da on kod kuće ima ženu i djecu. Ponekad može zažmiriti, a ponekad i ne:

“Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni ‘kako to nije u redu i kako neće ići’. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedjeljno kod mene. On kaže kući da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i seksamo se. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smijem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primjete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući ili iz birtije ili s posla svježe istuširan?

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi djeca te će sjediti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osjećaje, grdno se vara. Uvijek pomalo boli. U dubini sebe sam svjesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Morat ću povući kočnicu kad će početi previše boljeti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!”

Izvor: novinebalkan.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti