ISPOVIJEST KĆERKE VOĐE MAFIJE: Moj OTAC je davao svojim prijateljima da me siluju u otrcanoj hotelskoj sobi, jednom mi je pukla bubna opna! (FOTO)

Shoko Tendo još uvijek ima ožiljke od brutalnog silovanja i prebijanja, koje su nad njom činili članovi bande kojoj je pripadao i njen otac, u otrcanoj hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka

shoko1

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svijetu – japanskih “jakuza” – i primoravao ju je na seksualno ropstvo u periodu od pet godina, poslije čega je uspjela da pobjegne.

Banda od 35.000 članova čini da neka druga mafija izgleda kao obdanište. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovinom organima i ritualnom odsjecanju malog prsta.

Dok statistike pokazuju da se divlja kriminalna grupa smanjuje, samo ove nedjelje jedan član upucan je u Tokiju pred desetinama svjedoka.

Žene imaju loš status u “jakuzama” i supruge i kćerke često prisiljavaju na prostituciju njihovi sopstveni članovi porodice.

Shoko Tendo, kćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivši da je njen otac dozvoljavao da je drugi članovi siluju u više navrata, od čega je ležala “krvava i u moridcama” u hotelskoj sobi.

Kao rezultat toga navukla se na drogu, kojom su je “jakuze” snabdjevale. Shoko su nerijetko i surovo prebijali isti oni za koje je njen otac bio zadužen, od čega su joj ostajale modrice, slomljene kosti i napukla bubna opna.


View this post on Instagram

My inspiration #Shokotendo #shokotendoyakuzamoon #yakuzadaughter

A post shared by Abdullah Cho Anugrah (@choanugrah) on

– Svaki put kada sam upoznavala novog muškarca, mislila sam da će biti drugačije – rekla je ona.

Sada je u svojim ranim pedesetim godinama. Podvrgla se plastičnim operacijama da sakrije svoje povrede, ali su emotivni i fizički ožiljci ostali.

Izvor: alo.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti