Info za nježniji pol: 7 tipova muškaraca koji se nikada neće promijeniti

Svi imaju svoje mane. Ali, ipak postoje muškarci kojima lični nedostaci onemogućavaju normalan odnos sa partnerkom.

sedam

Mamini sinovi

Mamini sinovi su posebno opasni i postoje dvije vrste. Prva vrsta previše voli svoju majku, pa šta god da radite, nećete doći do njenog nivoa, dok je druga vrsta navikla da mama sve čini za njih, da ne može ništa učiniti bez njene pomoći. A šta je gore od ta dva, procijenite same. U svakom slučaju, najbolje bi bilo da ih se klonite.

Radoholičar

Postoji razlika između ambicioznog čovjeka i radoholičara. Prije će sjediti još nekoliko sati u kancelariji nego otići sa vama na večeru u restoran. Iako njegove ambicije mogu biti seksi i dostojne divljenja na početku odnosa, on će uvijek prvo odabrati posao.

Indiferentan

Ako na početku odnosa nije bio posebno zaljubljen u vas, onda nikad neće biti ludo zaljubljen. Teško je čuti, ali istina je.

Najbitniji mu je njegov izgled

Ako se muškarac često brije i čini pedikir češće od vas, on je previše opsjednut svojim izgledom. Ne želi da se takmiči sa vama, ali svake večeri mora da očisti lice i nanese masku. I neće se promijeniti sa godinama. Naprotiv, sve će više brinuti o sebi kako bi što duže ostao mlad.

Organizuje iste izlaske

Pizza i serije – dobar odmor, ali ovo ne bi trebalo da bude njegova jedina zabava. Odrasli ljudi idu u pozorišta, na razne događaje, izlete. Ako vas stalno odvodi u bar da biste se družili sa njegovim prijateljima, malo je vjerovatno da će se on promijeniti.

Ženskaroš

Zna kako da šarmira, odličan je ljubavnik i zato što imate tako strastvenu i naizgled idealnu vezu, mislite da će uskoro zaboraviti na sve ostale djevojke. Ali, vi ste samo dio njegovog harema.

Egoista

Postoji tanka linija između onoga što možemo tolerisati u odnosima radi ljubavi i šta ne smijemo da dozvolimo drugima. Egoista čak i ne sakriva svoje nedostatke. Ako on uvijek stavlja svoje želje i potrebe ispred vaših, recite mu zbogom.

Izvor: ddl.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti