Imao je 200 KILOGRAMA, žena ga je ostavila jer nije mogao da ima se*s, a danas je FRAJER za kojim se djevojke okreću na ulici!

Stephen Ringo (38), softverski inžinjer, započeo je svoju bitku protiv viška kilograma jer su mu isti uništili brak. Naime, on je prosto bio preveliki da bi imao se*s. Čak i oblačenje čarapa za njega je bio izazov, a kamoli vratolomije u spavaćoj sobi.

w

Kada se njegov brak naglo završio krajem januara 2016. godine, riješio je da prizna sebi u kakvom je stanju njegovo zdravlje, a potom se i baci na transformaciju. Tako je za dvije godine skinuo nevjerovatnih 100 kilograma!

“Ispravno je reći da je moja težina uništila moj brak. To je bio presudan faktor, moj odnos sa ženom se pogoršao kada sam toliko ugojio. Postao sam depresivan, intimnost između nas je opala, a moji kilogrami su ‘sahranili’ naš se*sualni život”, započeo je svoju priču Stephen.

Realnost se obrušila na njega tokom praznika 2012. godine koje je proveo sa sada već bivšom suprugom u New Yorku.

“Kada ste u New Yorku, osuđeni ste na puno hodanja. Morao sam da odmaram na svakih pola sata. Osjećao sam se kao hodajući neuspjeh”, rekao je o, dodajući da je živio na brzoj hrani, te da je gotovo svakodnevno ručao i večerao u ‘Mc Donaldsu’, a jedan obrok se sastojao od dva velika hamburgera, dva velika pomfrita, dva gazirana pića i 20 pilećih štapića.

w1

U oktobru 2016. Stephen je riješio da krene u teretanu, što je za njega bilo odvratno iskustvo – tek tada je shvatio koliko je daleko doguralo njegovo prejedanje. Ipak, nije odustajao – svaki dan je vježbao, a uveo je i svojevrsni “post” tokom dana, zapravo jeo je samo u periodu od 5 popodne do 9 uveče.

“Moja ishrana uključivala je jednu jabuku, a potom ćuretinu i boraniju. Nakon toga, pojeo bih dvije šolje kokica i sladoled sa niskom količinom mliječne masti”, otkrio je ovaj Amerikanac, a navodno se i dan danas hrani na taj način.

w2

Kompjuterski stručnjak istakao je i da ima više samopouzdanja, ali da i dalje nije spreman da izlazi sa novim ženama.

Takođe, on ima i sopstveni YouTube kanal na kome redovno priča o svojoj nevjerovatnoj transformaciji i dijeli savjete za sve koji žele isto.

“Gubitak težine promijenio mi je život. Danas imam veliki višak kože koji bih volio da skinem, ali s obzirom da takva operacija mnogo košta, to mi trenutno nije prioritet. Svakako se danas mnogo bolje osjećam u svojoj koži i mislim da to pravi veliku razliku”, zaključio je Ringo.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti