HRVATSKA PLAČE OD SMIJEHA: Kad su vidjeli ovo na zgradi nije im bilo dobro (FOTO)

Korisnik Twittera pod jednostavnim nadimkom D, objavio je pomalo neobičnu fotografiju zgrade iz Vukovarske ulice u Splitu.

zgrada6

Naime, uvjeren je, kao i gomila ljudi na društvenim mrežama gdje se slika masovno dijeli, da je jedan od stanara na šestom spratu zgrade izrezao dio nosećeg zida svog balkona. Pretpostavka je da je stanar naprosto poželio malo bolji pogled nego što ga imaju njegove komšije, čiji su balkoni ograđeni sa zidovima s tri strane.

Prilično je nemoguće ne ugledati rupu u zidu, pogotovo ako ste u automobilu na raskrsnici ispod zgrade i čekate da vam se upali zeleno svjetlo. Međutim, ova rupa nije baš nova, a čini se da bi tamo još dugo mogla i ostati.

zgrada7

Kad su vidjeli fotografiju otišli su na Google karte i uključili opciju Street View, kako bi probali shvatiti koliko dugo rupa postoji. I čini se da je tamo najmanje osam godina.

Naime, Googleov automobil je po Vukovarskoj ulici prošao još 2011., a na slici iz tog perioda jasno se vidi da je rupa u balkonu već tada bila postojana. Naravno, postoji mogućnost da je rupa dio originalnog projekta zgrade, piše ovaj hrvatski portal.

Izvor: telegram.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti