HARI MATA HARI: Pored žene deset godina je imao ljubavnicu, a treća mu je rodila vanbračno dijete

U intervjuu koji je dao za ‘Puls’, sada već davne 2006. godine, pjevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom

hmh

Ljubavni život Hajrudina Harija Varešanovića, vođe popularnog sastava “Hari Mata Hari”, bio je prilično intrigantan u prošlosti.

Naime, pjevaču se u mladosti desila velika ljubav sa Aidom, još kada je Hari imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Ceremonija zavjetovanja na vječnu ljubav i vjernost prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dvije godine kasnije (1985. godine) rodila se i kćerka Nađa.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač dvije godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

U intervjuu koji je dao za Puls, sada već davne 2006. godine, pjevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasio žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: ‘Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe’. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece”, istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti