Gdje je danas Kelly McGillis i zašto je nećemo vidjeti u nastavku ‘Top Guna’

Novi nastavak kino hita “Top Gun: Maverick” nagnao je mnoge da se zapitaju što se dogodilo sa zvijezdom prvog nastavka, glumicom Kelly McGillis

tg1

U junu nas na velikim ekranima očekuje dugo iščekivani povratak Toma Cruisea kao pilota Mavericka u nastavku kino hita “Top Gun”. No, dok ćemo ovog slavnog 57-godišnjaka ponovno imati priliku vidjeti u ulozi koja ga je proslavila, u nastavku se neće pojaviti Kelly McGillis, glumica koja je utjelovila njegovu filmsku ljubav Charlie. U vrijeme snimanja Kelly je imala 29 godina, a ova uloga lansirala ju je u jedan od najpoznatijih seks simbola osamdesetih.

Zašto Kelly nećemo vidjeti u novom nastavku

Kada je u medijima osvanula vijest kako se snima nastavak te je izašao popis glumaca koji će se pojaviti u nastavku, mnogi su se iznenadili što se njezino ime nije našlo na listi. U razgovor za a Entertainment Tonight otkrila je kako nije ni dobila poziv da sudjeluje na snimanju, a za to je imala i objašnjenje: “Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to nije ono što se danas očekuje u showbiz svijetu”. Ipak, dodaje kako je danas u dobi od 62 godine zadovoljna te je spremno nadodala: “Mnogo mi je draže osjećati se sigurnom u svojoj koži i biti ono što jesam u ovim godinama, nego da pridajem važnost svemu ostalom”.

Karijeru je stavila u drugi plan

Premda su joj nakon “Top Guna” predviđali strelovit uspjeh, Kelly je tada odučila povući ručnu kočnicu i usporiti tempo. Samo godinu dana ranije osvojila je Zlatni globus za ulogu mlade majke u nagrađivanom filmu “Svjedok” s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi. Umjesto velikih filmskih uloga prihvatala je tek manje glumačke role, a okrenula se podučavanju glume, čime se i danas bavi. U međuvremenu se pojavila u nizu epizodnih uloga, kako na televiziji tako i na filmu te pozorištu. Premda joj ni jedna od njih nije donijela zapaženi uspjeh, Kelly ne odustaje od glume te već ima spremne naredne projekte. “Volim glumu, volim to raditi, volim pozorište, ali ne znam … nekako je moja veza prema drugim ljudima postala puno važnija od mog odnosa prema slavi” – prokomentarisala je Kelly svoju karijeru.

Posljednjih godina je posvećena humanitarnom radu te potpomaže u rehabilitaciji ovisnika. Javnost je uveliko iznenadila kada je 2009. godine priznala da je lezbijka, a samo godinu dana kasnije ozakonila je svoju vezu s dugogodišnjom djevojkom Melanie Leis. Ipak, zajednica je ubrzo raskinuta. Za Kelly ovo je bio treći bračni krah, a iz drugog braka s Fredom Tillmanom ima dvije kćeri.

tg5

Dom nije uvijek bio sigurno mjesto

U posljednjim intervjuima istakla je kako dane većinom provodi kod kuće te uživa u intimi vlastitog doma. No, on za nju nije uvijek bio toplo i sigurno mjesto. Naime, 1982. godine Kelly je bila žrtva dvojice provalnika koji su je silovali pod prijetnjom hladnim oružjem, a 2016. godine ju je u njezinom domu u Sjevernoj Karolini napala provalnica. Javnosti je otkrila kako je zbog proživljenih trauma podnijela molbu za nošenjem oružja budući da strahuje za vlastitu sigurnost.

Izvor: miss7.24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti