FASCINANTNO OTKRIĆE: Na dnu okeana otkrivene MISTERIOZNE konstrukcije duge čak 120 kilometara! (VIDEO)

Misterija pod vodom!

underwater

Prema istraživačima koji se koriste servisom Google Earth u potrazi za misterioznim formacijama i mogućim neidentifikovanim strukturama širom svijeta, čini se da postoji neki “misteriozni grad” u Kalifornijskom zalivu, 60 kilometara od meksičke obale.

Ovaj podvodni grad značajno je otkriće zbog svoje veličine i linearnosti što ukazuje na to da nije riječ o prirodnoj formaciji. Podvodne strukture koje se nalaze između poluostrva Donja Kalifornija i zapadne meksičke obale protežu se do zapanjujućih 120 kilometara.

Cjevaste konstrukcije koje se vide skrivene na dnu okeana široke su 5 kilometara. Neki komentatori kažu da bi to mogao da bude drevni sistem puteva i tunela stvoren prije više hiljada godina kada je nivo vode bio niži.

Drugi nagađaju da su to ostaci drevne civilizacije, tj. ruševine njihovih hramova, odnosno divovska drevna piramida. Neki smatraju da je ovo možda trag izgubljenog grada Atlantide. Skeptici, međutim, tvrde da nijedna od teorija nije prihvatljiva i da se vjerovatno radi samo o neobičnom reljefu morskog dna.

Izvor: alo.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti