Evo koji je horoskopski znak najbolji u krevetu!

Ovo su osobine znakova zodijaka. Možete tu svašta da pročitate …

krevett

Ovan

Ovnove mogu poželjeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lijepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke.

U društvu treba da je dama, u kuhinji kuharica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovaraju i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljive, agresivne. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju riječima, već djelima.

Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.

Bik

Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je ‘poslije mene potop’. Riječ ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

Vaši poljupci zarobljavaju, nježni su i mogu trajati satima i satima …

Blizanci

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vječno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smijeha, kikotanja i smiješnih opservacija.

Rak

Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Mjeseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je vjeran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svjetlo.

Poljupci Raka su nježni i topli i nikad ne prestaju.

Izvor: prva.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti