ELITNA BEOGRADSKA PROSTITUTKA – BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Za noć zaradim 1.800€, spavam sa 6 muškaraca.”

I. O. (25) je prostitutka koja se godinama bavi ovim poslom

prostitute

Ovim poslom I.O. se bavi 7 godina.

“Svaka djevojka koja se bavi ovim poslom svoje usluge naplaćuje po satu, a seks sa mnom košta 300 eura. Ljudi me uvijek pitaju koliko novca mogu da zaradim za jednu noć. Ako vam kažem da djevojke maksimalno rade šest sati, onda sami napravite računicu. Ali važno je naglasiti da nijedna devojka nikada ne dobija sav novac koji je zaradila, već skoro 40% ide makrou”, kaže ona.

Ova djevojka priznaje da joj se dešavalo da za 6, 7 sati spava sa najviše 6 muškaraca.

“Nije neuobičajeno da jedan klijent angažuje nekoliko djevojka za veče ili za nekoliko sati, kao što je uobičajeno, i da traži dvije ili tri djevojke za seks. Takođe, momačke večeri često ne prolaze bez društva djevojaka, a tada posebno ugovaramo posao. Na primjer, ako imam dva klijenta za sat, onda umjesto 600 dobijam 500 eura, ali naredni sat ne moram da radim. Takođe, ako idem na momačko veče, onda se unaprijed do detalja dogovorim da li imam standardni seks sa jednim ili dvojicom muškaraca, da li treba da imam oralni sa petoricom ili trojicom. Prije svakog posla, bitno je da klijenti znaju šta radim, a šta ne, šta su platili, a šta nisu, jer niko ne želi komplikacije”, priča I. O.

Kada se viđa sa klijentom, nikad ne znam ko može da je čeka u hotelskoj sobi.

“Dosta novca je prošlo kroz moje ruke, mnogo sam trošila i mnogo sam bacala para, ali najviše sam zaradila 20.000 eura. Trebalo mi je mjesec i po da skupim tu svotu i uspjela sam. Ljudima ne ide u glavu da djevojkama koje se bave ovim poslom treba dosta novca jer uvijek moraju da izgledaju dobro, a ljepota košta”, dodala je ona na kraju.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti