Drage, naše … Evo čime tjerate muškarce od sebe

Neke stvari koje radite nesvjesno muškarce jako iritiraju

sending

Postoje neke specifične stvari kojima žene odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svjesne. Otkrijte radite li ih i vi te ih promijenite na vrijeme ako ne želite zauvijek ostati same:
Pokušavate promijeniti muškarce
Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći promijeniti sve sitnice koje im smetaju na partneru. No upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen odreći se stvari koje ga vesele i mijenjati svoj karakter radi žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje.
Zamarate se beznačajnim stvarima
Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte obuzdati svoje emocije. Muškarci su obično direktni i njihovi postupci nemaju skrivene namjere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izludjeti i otjerati od sebe.
Uskačete u krevet već na prvom sastanku
Iako zvuči nevjerovatno, muškarci se ne žele seksati na prvom sastanku sa ženom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za djevojku. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno zanimljivija.
Niste vjerne
Očito je zašto bi nešto ovakvo otjeralo muškarca od vas, no to se ne odnosi samo na sam čin prevare. Ako vam je flertanje omiljeni hobi od kojeg ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osjećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti