Dragan je osuđeni GINEKOLOG: Stigla ga je kazna za ono što je radio poslije porođaja!

Porod je za svaku trudnicu jedan od najljepših ali i najstresnijih momenata u životu.

Još od trenutka kada čuje da je trudna, svaka žena osjeti val novih emocija za koje do tada nije znala, pa tako u isto vrijeme osjeća, sreću, uzbuđenje ali i strah jer joj je sve to velika životna nepoznanica. Ipak, ni one koje ostanu trudne drugi put kažu kako nije mnogo bolje te da imaju još veći strah jer već znaju šta ih čeka, ali je ljubav prema djetetu toliko jaka da su spremne na sve.

Skoro nijedna trudnica ne očekuje da je se tetoši, nego samo da se sa njima postupa kao sa ljudskim bićima, što nažalost vrlo često zapravo nije slučaj. Nekako se već uvuklo u naše društvo to da za sve treba dodatno da se plati, pa tako neki doktori koriste prilike da dodatno unovče i porode, te uzimaju mito kako bi zapravo radili svoj posao, za koji su već plaćeni.

Ginekolog Dragan Janjić iz bolnice Gradiška dobio je novčanu kaznu u iznosu od 10 hiljada zbog mita koji je uzeo kod poroda jedne trudnice. Mito je dala njena porodica kako bi se pobrinuo bolje za nju, ali je on zbog toga završio na sudu.

Pored 10 hiljada kazne, oduzeto mu je i 900 KM i 200 eura koje je ostvario nelegalnim putem.

Izvor: cenzurisano.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti