DOKAZ DA IMA ‘NEŠTO’: 3 slike koje nisu željeli da vidite (FOTO)

Na Mjesecu postoje stvari koje ne možete objasniti koliko god se dobro trudili. Mjesec je, bez sumnje, bio jedno od najmisterioznijih mjesta u našem Sunčevom sistemu o kome se pričalo direktno povezano sa vanzemaljskim posjetama, bazama tajnih vanzemaljaca, tajnim objektima i raznim čudnim stvarima.

U ovom članku vam donosimo 3 slike koje prikazuju napredna leteća vozila na Mjesecu, za koje neki kažu da su dokaz vanzemaljskog kontakta.

1. NLO u obliku trougla iznad Mjeseca

Ovu sliku je snimio tokom misije Apollo 17, pilot lunarnog modula Harrison Schmitt, jedan od posljednja tri čovjeka koji su hodali po Zemljinom prirodnom satelitu.

Slika prikazuje misteriozni NLO trouglastog oblika u gornjem desnom dijelu slike.

Nema sumnje da je slika stvarna jer se radi o službenoj NASA-inoj slici koja se nalazi na njihovom serveru zajedno sa stotinama drugih slika snimljenih tokom misija Apollo.

2. Strukture na Mjesecu na zvaničnoj NASA-inoj slici

I 2012. NASA je ponovo uhvaćena na djelu.

Čovjek u prvom planu je Anthony Colaprete, svemirski naučnik koji radi za NASA od 2000. godine.

Od aprila do avgusta 2003. radio je kao glavni istraživač u NASA-inom programu SETI, skraćenici koja stoji za ‘Search for Extra-Terrestrial Intelligence’.

Dokazi da je Anthony pronašao ono što je tražio mogu se vidjeti na slici koja je ležala na njegovom stolu (originalna slika visoke rezolucije). Slika je snimljena u NASA-inom istraživačkom centru Ames.

VIDEO:

“NASA je slučajno potvrdila ono što smo sve vrijeme znali, da zaista postoje strukture na Mjesecu. Na ovoj slici snimljenoj u NASA-inom istraživačkom centru jasno možemo vidjeti dvije moguće strukture, jedna je sasvim jasno zgrada kvadratnog oblika, druga desno izgleda kao struktura trouglastog oblika ili možda most, u svakom slučaju zaobljen.”

3. Objekat u obliku diska koji leti iznad Mjeseca

Ono što ovdje gledamo je klasičan primjer letećeg tanjira. Ovaj put, međutim, slika nije snimljena na Zemlji, već u svemiru, blizu Mjeseca.

Leteći disk koji se vidi na ovoj slici misije Apolla sigurno je jedan od najboljih primjera “vanzemaljskih brodova”.

Izvor: webtribune.rs / ancient-code.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti