ČUVALI SU SE ZA BRAK: Na medenom mjesecu, mlada je doživjela ŠOK ŽIVOTA!

“Ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo, ali … ne znam. Čini mi se da mi je lagao. Osjećam kao da je to namjerno skrivao od mene.”

mikro1

Mikropenisom se može nazvati svaki muški polni organ koji u opuštenom stanju nije duži od 4 centimetara, a u erekciji ne postiže više od 7 centimetara.

Da joj muškarac ima mikropenis jedna je žena saznala tek na medenom mjesecu. U vezi su bili godinu dana prije vjenčanja, a on je stalno izbjegavao seks pod izgovorom da se čuva za brak, napisala je ona.

Zapravo mu je bilo neprijatno da prizna o čemu se zaista radi. Rekla je da se osjeća prevarenom.

Ovo je njena ispovijest:

“Htio je da čeka brak da bi se upustili u seks, ali iznenadio me je mikropenisom na medenom mjesecu. Dakle, izlazili smo šest mjeseci, a potom smo bili vjereni narednih šest. Vjenčali smo se i nedavno se vratili s medenog mjeseca.

Moj suprug nije religiozan, već je kaže ‘pomalo tradicionalan’. Bili smo blizu seksa nekoliko puta, ali nikada nismo išli do kraja. Pokušavala sam, ali on bi uvijek stao kada bismo otišli predaleko.

Pitam se jesam li grozna što ovo pišem, da li je trebalo da čekam do prve bračne noći kako bih otkrila da on zapravo nije staromodan kako je govorio. Ne želim ga osramotiti i iskreno ne znam kako sa njim da započnem tu temu.

Ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo, ali … ne znam. Čini mi se da mi je lagao. Osjećam kao da je to namjerno skrivao od mene. To što sam otkrila bilo je u najmanju ruku – neočekivano.”

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti