Bruka u jutarnjem programu: Bez stida napala voditeljku, spomenula i njeno dijete – ova uplakana napustila studio (VIDEO)

Irina Vukotić vs. Jelena Milić

uzivo

Na početku emisije, Jelena je odmah ušla u sukob sa Irinom, napala ju je žestoko ničim izazvana. Inače, direktorici CEAS-a koja je poznata po svom poganom jeziku nije se dopao način na koji je novinarka televizije Happy pričala sa Vojislavom Šešeljem, optužila ju je tada direktno da nije stala u njenu zaštitu kad je lider SRS-a rekao da Jelena ima ‘picajzle’.

Koliko je Jelena Milić bila bezobzirna i brutalna, govori činjenica da je spomenula maloljetnu Irininu kćerku, koju je uklučila u priču. Uzbuđena i uvrijeđena, voditeljka je studio napustila prije završetka razgovora sa gošćom.

“Irina, imate vi dijete, kćerku, kako biste vi osjećali da neko u javnosti kaže za vas imate picajzle, a vi u studiju mrtvi hladni sjedite i ne reagujete na to. Znate Irina, nije ugodno to”, kazala je Jelena, a voditeljka je na to rekla sljedeće:

“Svaki put smo spomenuli da ne dozvoljavamo neprimjerene izjave, sjećam se odlično toga, znam o kome govorite, govorite o Šešelju, još par žena je spomenuo i vas, ja sam rekla da on ne smije žene vrijeđati.”

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti