Bizarna veza ‘na daljinu’: “Izgubio sam nevinost s – vanzemaljkom!” (VIDEO)

Uzela ga mladog …

ufos1

David Huggins se s vanzemaljkom nije seksao samo iz užitka, već je bio izabran kako bi sudjelovao u genetskim eksperimentima. Otac je, kaže, šezdesetero hibrida.

Amerikanac David Huggins, danas sedamdesetpetogodišnjak, tvrdi da od ranog djetinjstva ima posla s vanzemaljcima. No, ono što njegovu priču čini posebno zanimljivom jeste izjava da je s damom imena Crescent (polumjesec) izgubio nevinost.

I ne samo to, Huggins navodi da je tokom godina postao otac mnogim hibridima (oko šezdesetak djece), a o čemu govore brojne umjetničke slike koje je naslikao kistom kako bi zabilježio što mu se sve dogodilo.

– Ona se počela skidati, pa sam se počeo skidati i ja. Legao sam, a Crescent se popela na mene. Tako sam prvi puta u životu konzumirao seks. Imao sam tada 17 godina te se to dogodilo u Georgiji – ispričao je Huggins u najavi dokumentarnog filma ‘Ljubav i leteći tanjiri”, a u kojem ćemo moći dobiti priliku čuti i vidjeti što ga je još sve zadesilo.

Huggins u najavi otkriva i to da je od svoje osme godine do danas upoznao četiri vrste vanzemaljaca – sive, malenog dlakavoga, insektoliko biće i Crescent – te dodaje da su mu naprosto dolazili u sobu nakon čega bi ga odvodili.

Pratili su ga ma kamo god se selio, a zbog Crescent je počeo voditi i dvostruki život.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti