Bivši Madonnin muž otkrio ‘prljavi veš’ iz njihovog kreveta: “Madonna ima čudne navike i nije normalna!”

Nakon devet godina braka, par se odlučio razvesti na vrlo prljav način, a sada je Britanac Guy Ritchie, koji je takođe poznati svjetski režiser odlučio podijeliti neke od njihovih intimnih navika s ostatkom svijeta.

madonna3

Madonna je nekada bila neprikosnovena kraljica pop muzike, ali prilično je često, osim glasa i fantastičnog scenskog nastupa, privlačila pažnju javnosti i medija svojim ekscentričnim ponašanjem.

U jednom svom intervjuu rekla je da svijet još ne zna koliko je dobra, ali vrlo brzo će cijeli svijet otkriti ko je i koliko je dobra u svemu.

Uvijek je bila tema za pisanje, bilo da se radi o njenim stalnim promjenama stila, trendovima, razvodu, novim vezama, fantastičnim predstavama s neviđenim koreografijama.

Mediji su uglavnom bili zainteresovani za Madonnin ljubavni život.

Javnost je tako bila šokirana detaljima koje je dao njezin bivši suprug Guy Ritchie, s kojim popularna pjevačica očito nije uspjela riješiti mnoge nesuglasice koje su imali u braku. U intervjuu za magazin Girl rekao je da je pjevačica rob svog alter ega.

“Ona je egocentrična i površna. Takođe ima čudne seksualne navike. Tokom naše veze bilo mi je dopušteno slušati samo njenu muziku. Voljela je voditi ljubav na posebnoj fotelji opremljenoj audio opremom, što je značilo da sam tokom vrlo neugodnog seksa morao slušati glasnu, uvijek istu muziku. Nije normalno. Tokom seksa slušali smo pjesme poput “Vogue” ili “Holiday”. Znam sve njezine pjesme napamet.”

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti