Bivši američki senator izjavio:”Vanzemaljci su ovdje i Bijela kuća to zna!”

Bivši Senator Mike Gravel (Aljaska) tvrdi da je Bijela kuća pomogla u čuvanju tajne o “vanzemaljskoj prisutnosti koja izučava našu planetu.”

“Sve ukazuje na Bijelu kuću i naravno jednom kada Bijela kuća zauzme svoj stav, ‘da se ništa ne događa’ … jednostavno sve ide preko komandnog lanca, svi stoje na prstima,” izjavio je Gravel za Top Line.

Gravel je jedan od šest bivših predstavnika Kongresa koji su bili plaćeni po 20.000 dolara od strane advokatske grupacije Paradigm research, a da bi sudjelovali u građanskom saslušanju u stilu Kongresa na temu objelodanjivanja u Washingtonu. Na saslušanju su svjedoci govorili o ličnim iskustvima i viđenjima, kao i o posjeti vanzemaljaca.

Gravel navodi da su najjače iskaze davali bivši vojni službenici, kao što je umirovljeni kapetan zračnih snaga Robert Salas, a koji je svjedočio o tome da su NLO-i privremeno onemogućili nuklearne glave dok je on bio na straži.

“Najjači slučaj cijelog procesa, jeste viđenje kada je svemirska letjelica u Wyomingu, Južna Dakota, lebdjela iznad ICBM (interkontinentalne balističke rakete) silosa a rakete su prestale sa radom,” navodi Gravel.

Gravel navodi i da su mediji pomogli u onome što smatra vladinim zataškavanjem, tako što nisu uzimali slučajeve viđenja ozbiljno.

“Ono sa čime smo suočeni ovdje jeste u područjima medija i vlada takođe. Postoji nastojanje da se marginaliziraju i ismiju ljudi koji posjeduju određeno znanje,” navodi Gravel.

Kada je upitan o činjenici da mu je plaćeno da sudjeluje u saslušanju, Gravel je naveo da to nije uticalo na njegovo svjedočenje.

“Ovo je prilika u kojoj sam imao cijelu sedmicu da se fokusiram na ovu tematiku, kao i pripreme koje sam napravio u dolasku, za moje obogaćenje,” navodi Gravel.

Izvor: strogopovjerljivo.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti