Bila je Miss Jugoslavije 1990. godine: Proputovala svijet plešući s Tinom Turner, a sada …

Iako bi i danas mogla ponijeti titulu najljepše, Ivona Brnelić bila je Miss Jugoslavije sada već davne 1990. godine

ivona1

Kada je 1990-e proglašena najljepšom Jugoslovenkom, Ivona Brnelić nije ni slutila kakva je karijera čeka. Krunu i lentu najljepše zamijenila je plesnim cipelicama i proputovala svijet, plešući s neponovljivom Tinom Turner. Zatim se skrasila u Rijeci i otvorila plesni studio, a sada se okušala i u dizajnu interijera.

ivona3

Odvažno korača četrdesetima i osjeća se bolje nego ikad

‘Ma četrdesete su sve nove najbolje godine. Svaka godina je za mene ispunjena onim najljepšim, općenito cijeli svoj život fokusiram na taj način, pozitiva, pozitiva, pozitiva’, kaže Ivona (43).

Unutrašnja energija i ljepota tajni su recept i za atraktivnu vanjštinu. Komplimenti na račun dobrog izgleda Ivonina su svakodnevica.

‘I super je ovo vrijeme gdje se žena vidi napokon više od samo tijela i rađanja, recimo’, dodaje.

Nakon što je krunu najljepše Jugoslovenke ostavila iza sebe, započela je životnu priču poput one iz bajke. Ples je njena strast pa je trudom i upornošću došla do najboljih. Godinama je plesala s Tinom Turner.

ivona4

‘Kad ti radiš s najboljim ljudima i onda ti oni pokažu koliko je to više od plesa. Ti kad radiš s jednom osobom kao što je Tina Turner, ona funkcionira na nekim totalno drugim vibracijama. Njezina dubina je nešto što ja zapravo ne mogu opisat riječima’, kaže.

ivona5

Na vrhuncu plesne karijere odlučila je vratiti se u Hrvatsku i u Rijeci otvoriti plesni studio. Sada mlade naraštaje uči tajnama uspjeha na plesnom podiju, ali i u životu.

Izvor: dnevnik.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti