BIJESAN SAM, RAZOČARAN I RAZVODIM SE: “Otvorio sam kćerkin ranac i našao OVO! Žena mi je radila iza leđa!”

Sve češće putem društvenih mreža imamo priliku da pročitamo razne ispovijesti koje sa drugima dijele muškarci ili žene, a koji otkrivaju, najčešće neke bolne trenutke u svojim vezama, koji su ih natjerali da prekinu vezu sa voljenom osobom ili da sasvim na drugačiji način počnu gledati neke stvari.

otjerao

Neke od tih priča su pomalo i komične, ali neke su smrtno ozbiljne, kao i ova priča jednoga muškarca koja je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, i izazvala veliku polemiku između korisnika.

Razočarani muškarac je podijelio svoje iskustvo, pri čemu je želio da ostane anoniman. On je naime odlučio da se razvede od svoje supruge to sve zbog nečega što je našao u školskom rancu svoje kćerke. Radi se o kondomima, a u svojoj ispovijesti je rekao:

“Pronašao sam kondome u rancu svoje kćerke koja je tek napunila 12 godina, poludio sam i htio sam da na nju vičem i da je kaznim kada sam to vidio, ali žena mi je rekla da neće sa mnom progovoriti ako to uradim. Iz njene reakcije sam zaključio da je znala za to. Priznala mi je da joj je ona kupila kondome jer joj je naša kćerka rekla da želi da ima seks sa svojim dečkom (i imali su ga). Bijesan sam koliko i razočaran. Želim da se razvedem jer ne podržavam kako vaspitava našu kćerku i jer mi radi iza leđa.”

Mnogi su bili na strani ovoga muškarca smatrajući da godine njegove kćerke nikako nisu pogodne za bilo kakva seksualna iskustva i da njegova žena očito ne razmišlja kako treba po tom pitanju, ali ipak, među svim komentarima se izdvojio i jedan koji na cijelu priču baca drugo svjetlo i možda ovaj komentar daje i pravu istinu, a jedan od korisnika je napisao ovo:

“Koja debata, niko ne shvata o čemu se zapravo radi. Žena ga vara, kupila je kondome i sakrila ih tamo gdje je mislila da ih on neće naći.”

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti