Armin Hodžić na treningu sa zvijezdama Liverpoola

Armin Hodžić fudbaler Liverpoola koji je prošlu polusezonu igrao na posudbi u matičnom Željezničaru, već neko vrijeme nalazi se u Engleskoj gdje trenira sa Liverpoolom.

Nakon rada u mladom timu Hodžić je svojim zalaganjem i kvalitetom zaslužio da ga priključe treninzima prvog tima Liverpoola koje vodi Brendan Rodgers.

Nakon odrađenog treninga Hodžić je iz Engleske govorio o svojim utiscima, te kakvi su kao saigrači Luis Suarez, Steven Gerrard, Raheem Sterling, Daniell Sturridge i ostali.

”Kada su mi rekli da idem trenirati sa prvim timom Liverpoola zaista sam bio sretan, uzbuđen, jednostavno ne znam kako da opišem taj osjećaj. Trenirati sa igračima kakvi su Suarez, Gerrard, Sturridge i ostale zvijezde Liverpoola je neopisiv. Zaista atmosfera u ekipi je super, posebno nakon velike pobjede nad gradskim rivalom Evertonom. Ovo je zaista fenomenlalan osjećaj za jednog fudbalera. Na treningu sam se osjećao kao da sam duži period sa ovim igračima. Sjajno su me prihvatili”, izjavio je Armin Hodžić  fudbaler Liverpoola koji će i u narednoj polusezoni biti udarna igla u napadu Željezničara.

Integralni članak pročitajte na: http://scsport.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti