AMERIČKI KOSMONAUT AL WORDEN: “Vanzemaljci su stvarni, stvorili su i čovjeka i civilizaciju, PROUČITE SUMERE i sve će vam biti jasno!”

Ideja da su drevni vanzemaljci stvorili ljudsku vrstu fascinira bezbrojne autore i istraživače već decenijama

I dok naučnici smatraju da je to apsurdno, nebrojeni dokazi, pronađeni širom svijeta ukazuju na postojanje vanzemaljaca.

Možda je najvažnija veza između uspona civilizacije i vanzemaljskih bića prisutna u istoriji, skrivena u drevnim rukopisima i glinenim pločicama, koje su opstale hiljadama godina.

Primjer je za to drevni sumerski popis kraljeva koji opisuje kraljeve koji su vladali Zemljom ukupno 241.200 godina, od kada je prvobitno kraljevstvo ‘sišlo s neba’.

Stručnjaci smatraju da nije sve što je zapisano na sumerskom popisu kraljeva stvarno, tvrdeći da je riječ o mješavini praistorijskih i mitskih zapisa, koji govore o ‘bogovima’ koji su vladali zemljom, uživajući u nevjerovatno dugim vladavinama.

Alfred ‘Al’ Worden, bivši kosmonaut i član misije Apolo 15 rekao je nešto zanimljivo o vanzemaljskom životu, dok je govorio u intervjuu za ‘Good Morning Britain’.

Al Worden je američki kosmonaut i inžinjer koji je bio pilot komandonog modula za lunarnu misiju Apollo 15, 1971. godine. Jedan je od samo 24 čovjeka koji su odletjeli na Mjesec.

Bivši kosmonaut takođe je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao “najizolovaniji čovjek”, zahvaljujući  vremenu kojeg je samostalno proveo u komandnom modulu Endeavour .

Dok je govorio za ‘Good Morning Britain’, Wordena, kosmonauta koji je obletio oko Mjeseca 75 puta i proveo šest dana u orbiti oko njega, pitali su vjeruje li da su vanzemaljci stvarni.

Odgovor je malo je reći iznenadio sve koji su gledali intervju.

Bivši član Apola 15 je rekao da ne samo da su vanzemaljci stvarni nego da su došli na Zemlju u dalekoj prošlosti i stvorili našu civilizaciju te da ako tražimo dokaze, sve što treba da učinimo jeste da pogledamo drevnu sumersku književnost.

– Mi smo vanzemaljci, a zapravo mislimo da su oni neki drugi. Ali mi smo ti koji su došli odnekud drugdje, jer je neko drugi morao da preživi, a oni su ušli u male svemirske letjelice i onda došli ovamo, sletjeli i stvorili civilizaciju … Ako mi ne vjerujete, nabavite knjige o drevnim Sumerima pročitajte šta su imali da kažu. Odmah ćete  sve shvatiti – zaključio je Worden.

Izvor: urbancube.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti