6 uobičajenih ženskih s*ks fantazija

Sve ih imamo i to je sasvim normalno.

Možda imate najbolji seks s partnerom, no vaše misli ponekad odlutaju negdje dalje. Što je još bolje, stručnjaci otkrivaju kako su fantazije zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo. Ako se nađete u maštanju, ovo je nekoliko najvjerovatnijih scenarija koji vam se motaju po glavi.

1. Biti dominirana

Možemo to nazvati efektom “50 Nijansi Sive”, no budimo iskreni – mnoge žene voljele su biti kontrolisane u seksu i puno prije Christiana i Anastasije, bilo da se radi o tome da vas on veže ili dodiruje pernatom igračkom.

2. Biti dominantna

Sve isto kao pod tačkom 1, ali vi ste ovdje osoba koja zapovijeda i dominira. a on čini sve što vi kažete.

3. Uloge

Možda želite pregled kod sexy doktora, višu ocjenu kod profesora ili se samo izvući da ne platite kaznu za prebrzu vožnju. Zašto ne? Sve što vam je potrebno jest malo mašte i nimalo srama.

4. Seks u javnosti

Prema jednom istraživanju, čak 60 posto žena mašta o tome, a sve se vrti oko uzbuđenja da biste mogli biti uhvaćeni.

5. Seks s potpunim strancem

Ovo je takođe jedna od popularnih, ali i sasvim normalnih fantazija, koja svoju popularnost može zahvaliti činjenici da ovdje nema nikakvih pritisaka ni drama, već samo fizičkog užitka. Zašto on večeras ne bi bio potpuni stranac?

6. Seks na romantičnim i neuobičajenim lokacijama

O tome mašta čak 80 posto žena, a takve lokacije podrazumijevaju pješčane plaže ili hotelske sobe s romantičnim pogledom, ali i kuhinjske elemente te jacuzzije.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti