6 stvari zbog kojih su Djevice posebne i neodoljivo privlačne

Djevice su sada na tronu i spremne su da nam se poigraju sa životima

Cute girl with curling hair and red lips

Djevice su veoma specifične i sigurno ste primjetili kako gledaju na svijet kroz neku svoju, posebnu prizmu 

Veliki su analitičari

Poznati su po tome što vole da filozofiraju i analiziraju sve i svašta, a prije nego što nešto urade oni će dobro razmisliti i analiziraće svaki pa i najmanji detalj. To važi za sve, pa čak i za postavljanje najbanalnijeg statusa na društvenoj mreži. Zato je za uspješnu vezu sa njima potrebno mnogo strpljenja.

Praktične su

Trošenje cijele plate na ekstra skupu večeru ili poklon neće oduševiti i osvojiti ovaj znak. Trošenje para na njih nikako ne dolazi u obzir. Dovoljno je da im poklonite nešto romantično i jedinstveno, kao što je nenajavljeni piknik ili poklon koji ste sami napravili.

Velike su čistunice

Dobra higijena i čistoća su veoma bitne za njih, pa ako želite da ih dovedete prvi put u vaš dom potrebno je da sve bude uglancano i potpuno sređeno da biste ih impresionirali.

Za njih spontanost ne postoji

Djevice vole da saznaju sve detalje o na primjer mjestu gdje želite da idete ili o društvu koje će upoznati. Mada, slobodno možete da isplanirate spontano putovanje, ali očekujte da će vaš partner Djevica sve unaprijed pripremiti i pretražiti sva mjesta na koja možete da odete.

Lojalni su

Trebaće vam dosta vremena da zadobijete njihovo povjerenje, ali jednom kada ga dobijete biće vam vjerni sve vrijeme. Sa druge strane, ako ga izgubite – gubite ga zauvijek.

Nisu konzervativni

Iako nevinost odlikuje njihov znak, Djevice spadaju u osobe koje su vrlo strastvene. Na početku mogu biti rezervisane, ali trebate da znate da je seksualnost za njih veoma bitna. Jednom kada zadobijete povjerenje i stvorite povezanost vidjećete kakvi zavodnici mogu da budu.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti