5 znakova da mu nije samo seks na pameti

Ako niste sigurni da muškarac koji vam se sviđa želi i nešto više od golog seksa, evo pet znakova koji će vam to potvrditi

man1

Žene od muškaraca ne traže samo površan interes i seks već osjećaje i vezu … a kako bi to trebalo izgledati, rijetko ko zna unaprijed.

Stoga, ako vam je takva ideja u glavi, a niste sigurni da muškarac koji vam se sviđa želi nešto više od golog seksa, evo pet znakova koji potvrđuju da je čovjek ozbiljan.

Brzo reaguje – brzo odgovara na pozive i nikad ne pušta ženu da čeka njegov odgovor kao što to rade muškarci koji se samo žele malo poigrati.

Obraća pažnju – važne su mu stvari koje su važne i njegovoj dragoj, jer misli dugo ostati u blizini pa ga zanima sve što treba znati o ženi.

Pogled – u očima se vidi sve, pa tako i požuda ili ljubav …

Radi planove – frajeri kojima je samo seks na pameti bježe od planiranja kao vrag od tamjana, dok je želja za planiranjem jasan pokazatelj da ima ozbiljnije ideje s vama.

Upoznaje dragu s prijateljima – kao što je ženama važno mišljenje prijateljica, tako je i muškarcima bitno šta će njegova raja reći o dragoj.

E, ako naletite na takvoga, drage naše … čuvajte ga kao oko u glavi.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti