3 ŽENSKA horoskopska znaka kojima MUŠKARCI ne mogu da odole!

Ove žene imaju nevjerovatan šarm, pa im muškarci veoma teško odoljevaju.

Bik

Ne postoji muškarac koji može odoljeti ženi rođenoj u znaku Bika, njenoj ljepoti ili snazi. Ova žena je uvijek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću, a posjeduje snažne liderske vještine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lijep spolja, ali i iznutra.

Blizanac

Ima tradicionalnu ljepotu koju obično možete vidjeti samo u starim filmovima i uvijek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude pa joj nemojte pokušavati prodati neke priče jer ih neće “kupiti”. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči pa kad je pogledate u njih, nećete moći da joj odolite. Odmah ćete se zaljubiti u nju.

Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo zbog kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila sa manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kada budete razgovarali biti zanimljivo i naučićete stvari koje prije niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Zna da se izgled može promijeniti, ali način na koji muškarac misli neće se promijeniti tako lako. Snažna je i uvijek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena za to treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer dovoljno cijeni sebe i ne dozvoljava muškarcu da je kontroliše.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti