3 zanimljive ženske erogene zone

Pravi će znalac iskoristiti poznavanje ženske anatomije i pronaći prilično iznenađujuća mjesta na tijelu koja će napraviti jednako dobar posao

Erogene zone znaju valjda već svi, no muškarci imaju nezgodnu naviku usredotočiti se na samo na jednu – toliko spominjani klitoris, tako da i ženama to može dosaditi.

No, pravi će znalac iskoristiti poznavanje ženske anatomije i pronaći prilično iznenađujuća mjesta na tijelu koja će napraviti jednako dobar posao, pa evo tri koja će vam odmah podići ugled kod partnerice.

valeen-2

Karlična kost – razlog zašto je ova pozicija toliko važna za predigru jeste činjenica da se na ovom dijelu zdjelice, karlice, nalaze sakralni živci koji su direktno povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da u 91 posto žena električna stimulacija ovih živaca dovodi do orgazma. Kako ne želimo da vaša draga ne doživi strujni udar preporučujemo da je zamolite, lijepo i nježno, da legne potrbuške te joj snažnim pokretima palca masirajte gornji dio zdjelice, odmah iznad stražnjice. Znat ćete da ste na pravom putu jer će se kod vaše odabranice javiti osjećaj topline u području genitalija.

Nožni palac – jeste li se ikada zapitali zašto vam se nožni prsti savijaju i stišću prilikom orgazma? Razlog je taj što postoji direktna nervna veza između vaših intimnih organa i nožnih prstiju, a pogotovo s palcem. Ako stvari funkcionišu u jednom smjeru zašto onda ne bi funkcionisale i obratno. Istraživanja su pokazala da stimuliranje nožnog palca može izazvati orgazam kod nekih žena.

Pupak – možda zvuči kao vrlo neobično mjesto za erogenu zonu, no naučnici tvrde da pupak i klitoris imaju puno toga zajedničkog – razvili su se iz istog tkiva. Neki stručnjaci idu toliko daleko i tvrde ako gurnete prst u pupak da ćete to osjetiti u genitalijama. No, ako ste osjetljivi na to da vam se netko igra s pupkom, uputite partnera da nježnim poljupcima stimulira područje oko 7 centimetara ispod pupka na kojemu se nalaze tri akupunkturne tačke povezane sa seksualnošću i plodnošću.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti